Schedule

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Andrew Shitov (‎ash‎) ‎Smart matching‎ Русский 20 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 23 February 2008

Time Room 1
09:00 ‎Регистрация / Registration‎ (30 min)
09:30 ‎Приветственное слово (Foreword)‎ (30 min)
10:00 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Фрагменты Perl 6 в Perl 5.10‎ (20 min, Русский)
10:20 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎print Dumper($Rambler->{mail});‎ (40 min, Русский)
11:00 ‎Перерыв (Self-coffee break)‎ (20 min)
11:20 Peter Edwards (‎peterdragon‎) - ‎Getting started with ExtJS Javascript screen library and Catalyst Perl‎ (20 min, English)
11:40 Сергей Гулько (‎rimas‎) - ‎Распределенная система торговли валютой(forex)‎ (40 min, Русский)
12:20 Андрей Жиленко - ‎Как "убедить" заказчика использовать Perl на проекте?‎ (20 min, Русский)
12:40 Oleg Nikitin - ‎Максимизация скорости работы pure-perl web-приложения на примере "Twilight CMS"‎ (15 min, Русский)
12:55 Dmitry Karasik (‎McFist‎) - ‎Про семантику и про укроп‎ (5 min, Русский)
13:00 ‎Обед / Lunch‎ (60 min)
14:00 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Parallel New World‎ (40 min, English)
14:40 Dmitry Karasik (‎McFist‎) - ‎IO::Lambda - асинхронный ввод-вывод и функциональное программирование‎ (40 min, Русский)
15:20 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Perl 6 Tutorial I‎ (60 min, English)
16:20 ‎Перерыв (Self-coffee break)‎ (20 min)
16:40 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Perl 6 Tutorial II‎ (60 min, Русский)
17:40