Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 7 March 2009

Time Room 1
10:30 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Perl-події‎ (20 min, Русский) 15
10:50 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎The Rakudo Update‎ (40 min, English) [Perl] 14
11:30 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎Гуманистический менеджмент‎ (30 min, Русский) 14
12:00 Александр Загацкий (‎zag‎) - ‎Установка Rakudo в FreeBSD.‎ (20 min, Русский) [Perl] 11
12:20 ‎Перерыв‎ (20 min)
12:40 Peter Edwards (‎peterdragon‎) - ‎Real Life Cross-Platform Testing For Perl‎ (30 min, English) 13
13:10 Aliaksandr Zahatski (‎zag‎) - ‎WebDAO: платформа для web приложений‎ (20 min, Русский) 1
13:30 ‎Обеденный перерыв‎ (60 min)
14:30 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎CAPTCHA: тест на естественный интеллект‎ (20 min, Русский) 13
14:50 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎There's More Than One Way To Dispatch It‎ (40 min, English) [Perl] 14
15:30 Dmitry Karasik (‎McFist‎) - ‎Старый perl, новые трюки‎ (60 min, Русский) 14
16:30 ‎Сессия блиц-докладов‎ (30 min)
17:00